2 Nisan 2017 Pazar

LR Probiotic 12 (Pro 12) Ürün Özellikleri

LR Probiotic 12 ile bağışıklık sisteminizi güçlendirin!

LR’ın 2017 kataloğuna yeni giren ürünler arasında Probiotic 12 Türkiye’de çok ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Özellikle ürünün özellikleri arasında bakterilere karşı çok etkili bir savaş açtığını ve özellikle bağırsaklarda bulunan bakterileri temizlemeye yardımcı oluyor. Ayrıca düzenleyici olarak da kullanılacak yeni ürünümüz bağışıklık sistemini güçlendirmesi ile de dikkatleri bir hayli üzerine çekecek ürünler arasında yerini alıyor. Pro 12 olarak kısaltma yapılan ürünümüzün tam ismi Probiotic 12 şeklindedir. Sizlere ürün hakkında detaylı bilgileri ve nasıl kullanılması gerektiğini de aşağıda paylaşacağım.

Probiotic 12 Bağırsakları düzenler ve korur:

En etkin özellikleri arasında bağırsakları düzenlemesi ve bağırsaklarda bulunan bütün bakterileri (dost bakteri zararsız bakteri) de düzenlemeye yardımcı olur. Özellikle adında 12 geçmesinin nedeni de sizi 12 kez korumaya yardımcı olmasıdır. Ayrıca bağırsaklarda sağladığı benzersiz düzenleme özelliği ile bağırsak sorunu yaşayanlara da yardımcı bir alternatif olarak kullanılabilecektir.
PRO 12 uluslararası üne sahip bilim adamı ile işbirliği içinde geliştirildi!Pro 12 Biyotik geliştirilmesinde ve araştırılmasında büyük katkısı olan uluslararası üne sahip bilim adamı ve uzmanı ile üretilmiştir. Profesör Robert L. Clancy İmmünoloji ve Mikrobiyoloji Newcastle (Avustralya) Bölümü Üniversitesi
Yayınları:
• Mikroskop altında Probiyotikler 2005
• Probiyotikler Mythe endüstriyel ya da pratik gerçeklik? 2007
• İmmunobiotics ve probiyotikler evrimi 2003
Aloe Vera Jel İçecek (Şeftali) ile destekleyebilirsiniz.
Pro 12 ürününü kullanırken ayrıca Aloe Vera Şeftalili Jel içecek ile kullanırsanız çok daha etkili sonuca ulaşmanız mümkündür. Özellikle yurt dışında yapılan araştırmada bir birine çok uyumlu 2 ürün olarak kullanımına uygundur. İçeriden düzenler ve Pro 12 ürününün etkilerini de arttırır.
Uyarı :Bozulmuş bağışıklık sistemi (AİDS, lenfoma, steroidler, kemoterapi, radyasyon) ya da şiddetli sindirim bozuklukları (kusma, ishal içeren kan) ile insanların takviyesi almadan önce doktora danışmalıdır.
Kullanımı:
Pro Biotic 12 ürününün kullanımı günde 1 kapsül su ile ağız yolu ile günde 1 kere alınmalıdır.
Not: Yukarıda özellikleri anlatılan ürünümüz ilaç değildir. Destekleyici ve yardımcı ürün olarak satılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder