19 Nisan 2017 Çarşamba

28 DAYS BODY MISSION

Farklı tatların çeşitliliği

Body Mission – Hayalinizdeki kiloya giden yoldaki en büyük yardımcınız. Farklı tatlara ve geniş bir tarif yelpazesine sahip olan konsept motivasyonunuzu en yüksek seviyede tutmaya yardım edecek. Ayrıca, çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz öğünler kolayca günlük yaşantınıza uyum sağlayacak.
logo
Türkiye'de kullanılamaz
body-mission-box

Body Mission

Bir kutu, birçok seçenek: Body Mission’ın içeriğini kişisel tercihinize göre yapılandırabilirsiniz. Çorbalar, shakeler ve barlar – tatlı, tuzlu, meyveli ve gevrek gibi her birinin farklı tatları mevcuttur. Aynı zamanda paket içeriğinde pratik diyet arkadaşınız olan kişisel zayıflama koçunuza ulaşabileceğiniz bir kod bulunmaktadır.
shakes

Shakeler

Karıştırın! Kremamsı, lezzetli ve süper hızlı: Figuactive Shakeler tam bir öğün yerine geçerek gerekli tüm besin maddelerini sağlar. Latte-Macchiato, Çilek-Muz veya Vanilya aromalı shakeler özellikle sabah ve akşam saatlerinde mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.
suppe

Çorbalar

Sıcak ve rahatlatıcı! Figuactive çorbalar benzersiz tatlarıyla içinizi ısıtacak: ferahlatan Akdeniz Usulü Domates Çorbası, egzotik Hint Usulü Sebze Çorbası veya baharatlı Patates Çorbası Auberge
riegel

Barlar

Her yerde yanınızda! Tatlı severlere güzel bir haberimiz var: Figuactive Karamel Aromalı Bar’ı pratik ambalajı ile çantanızda gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz.
tee-protein-shake

Diyet Destekçileriniz

Tüm Body Mission Setleri ile birlikte kullanabileceğiniz etkin destekçiler: Protein Drink sporunuza eşlik edecek mükemmel bir destekçidir. Ayrıca Figuactive Karışık Bitki çayı ile akşamların keyfini daha rahat çıkartabilirsiniz. ProBalance ise diyetiniz boyunca tüm önemli besin maddelerini size sağlar.
  • Figuactive Karışık Bitki Çayı
  • Figuactive Protein Drink
  • ProBalance
Figuactive ürünleri az kalorili diyet uygulaması sırasında günde iki öğünün yerini alarak kilo verilmesine yardımcı olur.
Figuactive ürünleri az kalorili diyet uygulaması sırasında günde bir öğünün yerini alarak kilo verdikten sonra verilen kilonun korunmasına yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder